Kapat
x

160 Ürün

N&D Tahılsız Kedi Köpek Mamaları

N&D mamaları tahıllı ve tahılsız olarak ayrılmaktadır. Size N&D tahılsız kedi köpek mamaları hakkında detaylı bilgi vermeye çalışacağız. Markanın tahılsız mamaları %70 oranında etten %30 oranında da meyve ve sebzeden oluşmaktadır.

N&D Tahılsız Kedi Köpek Mamaları

 Diğer mamalardan farkı esas içeriğini et ve sebze değil de et ve meyveden oluşmasıdır. Meyve ve sebze çeşitlerinde birçok çeşit kullanılmaktadır. Kuzu etli ve yaban mersinli, yaban domuzlu ve elmalı, tavuklu ve narlı, balıklı ve portakallı çeşitler online alışverişteki kategorilerde evcil dostunuzun damak tadına göre tercihlerinize bırakılmıştır. Size tavsiyemiz eğer başka bir marka kullanıyorsanız ve N&D markasına geçiş yapacaksanız bunu aşamalarla yapmalısınız. Tahılsız ürünlerde et oranı yüksek olduğundan sevgili kedinizin veya köpeğinizin ishal olmasına sebep olabilirsiniz. Protein bakımından yüksek, içeriği oldukça zengin olan n&d kedi maması ve köpek mamasının enerji kaynağı meyve ve sebzelerdir. Sağlık yönünden hiçbir problem yaşatmayan, sindirim konusunda mükemmel sonuçlar veren, tüy ve deride çok iyi sonuçlar vererek alerjik herhangi bir rahatsızlık yaşatmamaktadır. 

N&D Tahılsız Kedi Köpek Mamaları Çeşitleri

N&D tahılsız kedi köpek mamaları çeşitleri online alışverişte birçok farklı içerikle sizi sunulmaktadır.köpekler için yağ oranı çok önemlidir. Bu nedenle n&d köpek maması iyi bir enerji kaynağı olan yağı formülünde doğru şekilde kullanmaktadır.içeriğinde tavuk, yağ, balık ve sebzeler barındırır. Omega 3 ve omega altı yönünden de oldukça iyidir. Kedi ve köpeklerde karbonhidratin önemi de çok büyüktür. Mükemmel bir enerji sağlar. Karbonhidrat oranı sindirilebilir değerdedir. Karbonhidrat, yağ ve proteinin yanında vitamin ve mineraller de önemlidir. Günlük taze meyve ve sebzeler vitamin ve mineraller konusunda mamalara en iyi desteği sağlamaktadır. 

N&D Tahılsız Kedi Köpek Mamaları Fiyatları

Bilinmesi gereken şudur ki n&d kedi ve köpek mamaları oldukça kaliteli ve dengeli beslenme için en ideal ürünlerin başında gelmektedir. Sitemizde yer alan markanın tüm ürünleri kedi ve köpek besleyen birçok kişinin taleplerine en mükemmel karşılığı verir. Avantajlı ödeme seçenekleri, kampanya ve indirimlerden haberdar olmak için sitemize ziyarette bulunabilirsiniz. Sağlıklı bir ömür ve kaliteli bir yaşam için kediniz ve köpeğinize en mükemmel mamaları sizin için sergilemekteyiz.