Kapat
x
Ürün Bilgisi
Carno Kedi ve Köpekler için Otomatik Suluk,Kediler ve köpekler için, sürekli akan, taze su imkanı sağlayan, özellikle akan musluktan, yalanarak su içmeyi seven dostlarınız için özel olarak tasarlanmış otomatik su kabıdır. Sürekli akan taze su imkanı sağlayarak kediler ve küçük ırk köpekler için su içmeyi cazip hale getirir, düzenli su içmesini sağlar. İnsanlarda olduğu gibi düzenli su içmek kedi ve köpeklerde de böbrek fonksiyonlarının düzenli olmasını sağlar. Böbrek hastalıklarının oluşma riskini azaltır. Suyun devir daimi sırasında, aktif karbonlu filtre ile suyu filtrelenerek optimal oksijen oranı ile iyi kalitede su sağlar. 

Ürün Özellikleri
2 litre su kapasitelidir. Veterinerler tarafından önerilmektedir.Dostlarınıza taze ve temiz su gereksinimlerini karşılamaktadır. Çok yüzeyli su içme alanı sağlar. 14 cm çapında aktif karbon bulunur.Aktif karbon kötü tat ve kokuları azaltır, musluk suyunda bulunan zararlı maddeleri tutar.Sürekli su akışı sağladığından eski ve durgun su oluşumuna izin vermemektedir.15,5 cm yüksekliğinde, 19 cm boyunda ve 19 cm enindedir. 

Uyarılar
Susuz çalıştır mayınız. Kullanmadan önce kartuşu ve ürünü yıkayınız.İlk kullanımda suyun sir küle olması için 2 - 3 dakika bekleyiniz.Sert sular ve mineralli sular kireçlenmeye neden olacağından tercih edilmemelidir.Fişi takılı iken temizlik yapmayınız.Temizliği sırasında motorun çıkarılarak temizlik yapılması, mıknatısının kontrol edilmesi ve motorun temizliğinde deterjan kullanılmaması tavsiye edilmektedir.Düzenli olarak filtresini kontrol edilerek temizlenmesi tavsiye edilmektedir.

Yorum

İlgili Ürünler