Kapat
x

Ürün Bilgisi
Pet Active Cati Malt Paste Pat Kedi Kıl Topu Önleyici,Kediler için tüy yumağı önleyiciKedilerde tüy yumağını önlemek ve gidermek için özel olarak formüle edilmiş malt macunu,Kediler temizlik amacı ile vücutlarını yalarken bazı kılları da yutarlar ve bu kıllar zaman içerisinde bazı hayvanlarda kıl yumağı haline gelerek kısmen ya da tamamen mide bağırsak sisteminde tıkanmalara neden olur.Eğer ki tüy yumağı mide fazını geçer ve bağırsaklara yönelirse kireçleşip bağırsakları tıkayabilir. Bu durum genelde uzun tüylü kedilerde sıkça rastlanılmaktadır. Mide fazındaki kusulamayan tüy yumağı problemi çok yalanan kısa tüylü kedilerde sık karşılaşılan bir durumdur. Korunmak için en iyi yöntem, hem kabızlığı önlemesi amacıyla hem de daha henüz top haline gelmemiş tüy yumaklarının mide ve bağırsaktan nazikçe taşınarak dışkıyla dışarı atılmasını sağlayan Cati Malt Paste’ın kullanılmasıdır.

Bileşimi
Kahve renkli pat 47,5 yumuşak beyaz parafin, 49 malt ektraktı, lesitin, karamel, biotin, soya yağı, mannan oligosakkarit, potasyum sorbat ve askorbik asit içerir.

Farmakolojik Özellikler 
Formulasyonunda bulunan yumuşak beyaz parafin laksatif etki gösterir. Lesitin ise bağarsaklardaki emilimi artırır ve antioksidan özelliklere sahiptir.
 
Kullanım şekli
 
Kedilerde oral olarak kullanılan bir üründür. Ürün kedilerin patisine sürülür ve uygun aroması sayesinde kedi ürünü yalayarak yer. 2-3 cm büyüklüğünde pasta kedilerin patisine sürülür. Kıl yumağının önlenmesi amacı ile haftada 2-3 gün, kıl yumağının giderilmesinde her gün kullanılır.

 

Yorum

İlgili Ürünler